GP Thunder 8500k HB4 55w Xenon Look - bleu

SKU
1000.03.19
Vóór 16:00 besteld is volgende werkdag in huis!
26,96 €
-
+
 • Adapté aux feu de croisement, feu de route et feu anti-brouillard
 • Contient 2 lampes
 • 6 mois de garantie
Détails

GP Thunder 8500k HB4 55w Xenon Look - bleu

Xenon dans votre voiture et vous devez uniquement changer le feu. Cet ensemble de feux de GP Thunder rempli avec du gaz Xenon donne votre voiture une vue RETRO. Car ce feu donne uniquement de la lumière or-jaune, vous avez un bon rendement lumineux. Ils peuvent être placés dans les feux de croisement, de brouillard et de route.

Attention ! Le feu de stationnement brûle toujours quand la lumière de la voiture est allumée. Si vous remplacez uniquement le feu de croisement , il reste toujours une lueur jaune visible dans le phare.Si vous remplacez aussi le feu de stationnement, vous aurez un beau ensemble. Vous y trouverez notre gamme complète de nos illuminations LED. Nous avons également différents "Canbus feux de route, qui vous permetà aucun message d'erreur sur l'ordinateur de bord

Tous les avantages:

 • Luminosité (température de couleur) de 8500 k
 • Rapide et facile à installer (plug n play)
 • Aucun câblage spécial n’est nécessaire et aucune modification de l’unité existante du phare
 • Haute qualité au xénon et le KRYPTON gaz rempli lampe HiD
 • MEILLEURE lumière sortie, vision beaucoup mieux et plus sûr
 • Réflexion plus de signes et de lignes
 • La mise à niveau de votre véhicule, look exclusif
 • Beaucoup plus longue durée de vie
 • Toutes les lampes en stock, pour une livraison rapide

Ce produit n’est pas destiné à être voie publique en raison d’un règlement de l’UE. Lisez ce qu’exactement ce contenu pour l’affichage de ces lumières dans votre véhicule

Plus d'infos
Plus d'infos
Code de Produit 1000.03.19
EAN 7434031085065
Dimension HB4 / 9006
Couleur 8500k
Technology Halogène
Fabricant GP Thunder
Ligne d'éclairage GP Thunder Xenon Blue 8500k
Je cherche: Whiter Light
Voltage 12
Nombre 2
Canbus Anti-Erreur Oui
Available for Car
Marque de Qualité Non
Garantie 6 mois
Frais de Port 4.95
Commentaires
Rédigez votre propre commentaire
Vous commentez :GP Thunder 8500k HB4 55w Xenon Look - bleu
Verzendinfo Belgie

Voor briefpost (post die door de brievenbus past, zoals stadslichten en knipperlichten) hanteren wij een tarief van 1,99 euro. Pakketten kosten 4,95 euro en bij een bestelling vanaf 50 euro betaalt u bij ons geen verzendkosten. De verzendkosten staan bij elk produkt vermeld onder het tabblad 'Extra informatie' 

Bevestigingsmail

Wanneer u een bestelling plaatst bij Xenonlamp.be, krijgt u per email een orderbevestiging. Als u voor 16:00 uur bestelt, heeft u uw pakketje de volgende werkdag in huis

Daarbij ontvangt u op de dag van verzending een email met een linkje naar de PostNL-website met het track en trace nummer. Hier kunt u uw pakketje op de voet volgen, en wordt u constant op de hoogte gehouden in welk stadium uw pakket zich bevindt. 

Bestellen en verzenden naar het buitenland

Voor verzendingen naar het buitenland, zoals Duitsland en overige Europese landen, hanteren wij afzonderlijke tarieven. 

   Briefpost      Pakketten   
 Belgie  € 1,99  € 4.95
 Rest of Europe     € 1,99  € 9,-
 Orders vanaf € 50,-     Gratis  Gratis 


Betalen op de meest veilige manier

U kunt bij ons betalen via Bancontact, iDeal, Maestroo, Visa, Sofort en Mastercard.

Xenonlamp.be maakt gebruik van Secure Sockets Layer (SSL) technologie om u de veiligste, best beveiligde winkel ervaring te bieden die mogelijk is. SSL technologie gebruikt encryptie voor gevoelige informatie zoals wachtwoorden en adres-gegevens. De gehele webshop (dit wil zeggen het gedeelte waar de artikelen zich bevinden, uw persoonlijke informatie wordt ingevoerd en het betaalverkeer plaatvindt) is beveiligd met SSL-verbindingen, zodat al uw informatie beveiligd is voor misbruik door derden.

FAQs Xenonverlichting

 

Aankoop van Xenon en LED produkten

Het bestellen van de juiste lamp kan soms lastig zijn. Met onderstaand stappenplan wordt het een stukje eenvoudiger.

 

1. Welke maat hebt u nodig?

Dit kunt u eenvoudig opzoeken met behulp van onze fittingzoeker

 

2. Heb ik een Canbus uitvoering nodig?

Is uw auto uitgerust met een boordcomputer? Wanneer u een foutmelding krijgt als een lampje stuk is, is uw auto inderdaad uitgerust met een boordcomputer, en moet u kiezen voor een Canbus variant.

Het canbus-systeem meet de stroomafname van bijna iedere lamp in uw voertuig. Een kapotte lamp neemt geen stroom meer af en dan krijgt u dus de melding van een defecte lamp op uw dashboard.

Als u xenon of LED verlichting in uw voertuig wil gaan plaatsen, weet u dus bij voorbaat dat deze energiezuinige lamp minder energie nodig heeft dan de oorspronkelijke lamp om een maximale lichtopbrengst te geven. Deze lagere energie afname wordt het canbus-systeem gemeten en om een melding te voorkomen dient u canbus produkten te gebruiken. De boordcomputer meet dan geen grote afwijking van de standaard waarden en denkt derhalve dat er niks aangepast is.

 

3. Welke kleur wilt u?

Voor Xenon verlichting zijn deze kleuren beschikbaar (afhankelijk van het produkt, dit staat vermeld in de omschrijving van het betreffende produkt):

 • 3000K (geel retro look)
 • 4300K (geel-wit)
 • 5000K (helder wit)
 • 6000K (wit)
 • 8000K (wit - blauw)
 • 10000K (blauwig)
 • 12000K (paarsachtig)
 • 14000K (violet)

 Voor LED produkten staan deze kleuren vermeld bij het produkt

 

4. Heb ik een R-lamp of C-lamp nodig (alleen van toepassing bij Xenon produkten)?

Wat is een R-lamp?

De R-lampen, zoals bijvoorbeeld de H7-R lamp is speciaal ontwikkeld voor koplampen met een reflector, het meest traditionele lichtbundelsysteem. Indien u geen volledig dichte reflector in uw koplamp heeft, is er kans op strooilicht. Dit wil zegen dat het lichtbeeld enigzins vertroebelt omdat u er een veel sterkere lamp inzet (de xenonlamp) en hierdoor licht "ontsnapt" uit de traditionele reflector. De volledig dichte reflector wordt ook wel "paddestoel" genoemd. Bij dit soort reflector heeft u GEEN speciale R lampen nodig.

Het probleem met de reflectorspiegels, is dat het onderste gedeelte van de spiegel terug omhoog schijnt. Zet je er een gewone H7 xenon kit in, zonder de afgemarkeerde stukken die de H7R wel heeft, dan gaat het licht onderaan terug omhoog schijnen, recht in de ogen van je tegenliggers. Het andere nadeel van een reflectorspiegel is dat je aflijning nooit echt heel mooi is in vergelijking met een projector.

Let op: heeft u een lens koplamp met een glazen bolletje waar de lamp achter zit, dan heeft u de R lampen niet nodig. Indien u vragen heeft over de lampen die u nodig heeft, staan wij altijd voor u klaar om u te helpen.

Wat is een C-lamp?

Deze zijn speciaal ontwikkeld voor korte reflector koplampen. Het betreft lampen die ongeveer de helft van de lengte hebben in vergelijking met gewone xenonlampen. Deze lampen zijn ontwikkeld voor auto's met koplampen waar en normale xenonlamp niet (of heel lastig) inpast, zoals de BMW 1 serie of de Alfa 146. De gewone lamp raakt de reflector aan omdat deze te lang is. Hierdoor kan een verkeerd lichtbeeld ontstaan of u kunt zelfs schade aan uw koplamp veroorzaken doordat de reflector verbuigt. Dit betekent APK afkeur!

 

5. Wat is het verschil tussen een BA15s, BAU15s, BAY15s, BA15d, BAU15d en BAY15d fitting?


 

Type goedkeuring

Dit product heeft geen E-Keurmerk en is bedoeld en ontworpen voor Off-road gebruik.

Nous avons trouvé d'autres produits que vous pourriez aimer !
Scroll to top